God søvn

Søvnens betydning

“Erkendelsen af, at vi tilbringer ca. 1/3 af vores liv med at sove, betyder at sengen muligvis bliver den vigtigste investering og måske den mest magtfulde faktor i bestræbelserne på, at opnå en lykkelig tilværelse med sundhed og velvære som første prioritet.

Konsekvenserne af, at ligge på en for hård, for blød, for varm, for aktiv eller for passiv madras er mange, bl.a. urolig søvn, som betyder, at man ofte i løbet af natten befinder sig i det lette søvnstadie – lige før opvågningen. I dette søvnstadie får hjernen ikke lov til at slappe af og man ender i en drømmelignende tilstand, hvor hjerneaktiviteten er høj og muskelspændinger opstår.

Den rigtige madras giver den nødvendige aflastning af skulderpartiet, god solid støtte omkring lænden og optimal trykfordeling af kroppens tunge punkter, hvilket fremmer blodomløbet. Groft sagt skal man på den rette madras have følelsen af, at være i vægtløs tilstand.

Vi er opmærksomme på dig

Hos Sengestudiet er vi opmærksomme på, at nogle mennesker er store og brede, andre er mindre og smalle. Nogle kan lide det varmt og blødt, mens andre foretrækker det køligt og fast, nogle er frossenpinde og andre døjer med varme. Vi er bevidste om, at under søvnen falder kropstemperaturen, og et køligt soveværelse – som af nogen foretrækkes – dermed kan forårsage kedelige bivirkninger. Et lunt ligge-underlag kan både være en gene men også hjælpe til med afspænding af rygmuskulaturen. Ikke to mennesker er ens og det samme med senge. En seng skal skræddersyes til den enkeltes behov, smag og temperament for at kunne opfylde dens vigtigste opgave – at bidrage til et bedre liv. Den perfekte madras er konstrueret således, at den tilpasser sig personen, som ligger på den og ikke omvendt. Med en bred viden om vores produkter og grundlaget for god søvn, sætter vi en ære i at vejlede ud fra den enkeltes individuelle behov.”

Michael Jakobsen, Sengestudiet.

HENT DIN GRATIS ONE-PAGER HERUNDER: