Handelsbetingelser

Produktinformation:
På www.sengestudiet.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.sengestudiet.dk via kontakt@sengestudiet.dk.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris – såfremt Sengestudiet accepterer ordren – der er gældende på bestillingsdagen. Der tages forbehold for fejl i priser. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.sengestudiet.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.sengestudiet.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.sengestudiet.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og www.sengestudiet.dk er først indgået, når www.sengestudiet.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Levering:
Til adresser i Danmark (ekskl. til ikke-brofaste øer):
Din(e) vare(r) bliver ofte leveret af Sengestudiets egne chauffører, men i flere tilfælde bliver særligt mindre ordrer, men også større leveret til udleveringssteder nær kundens bopæl af Postnord eller andre fragtfirmaer, hvorefter kunden her kan afhente. Dersom en ordre fylder mere end 120 cm i længden og beløber sig til under 10.000,- kan der blive opkrævet et fragtgebyr. Dette aftales med kunden. Hvis du har flere varer på samme ordre vil vi som hovedregel arbejde på, at disse bliver leveret samlet, trods at det kan forekomme at der er forskellig leveringstid på de forskellige varer. Bemærk! Hvis du har givet samtykke til, at varen kan stilles uden underskrift, kan sengestudiet.dk ikke holdes ansvarlig for forsvundne eller beskadigede produkter ved levering.
Til adresser uden for Danmark og adresser i Danmark (inkl. til ikke-brofaste øer):
Se ovenfor. I forhold til fragtpris, så aftales dette i hvert enkelt købstilfælde.
Ekstra service:
Gammel seng tages kun med retur efter forudgående aftale. Muligheden for at vi kan tage kundens gamle seng med retur findes. Dette er ikke en selvfølge. Dersom varerne kan leveres med vores egne chauffører kan dette som regel aftales, men ved levering med Postnord eller andre fragtfirmaer er det ikke en mulighed.
Den gamle seng skal være båret ud af hjemmet inden afhentning. Af hensyn til planlægning af leveringsture bedes kunden senest ved aftale af levering oplyse om gammel seng skal med retur, i modsat fald kan chaufførerne afvise at yde denne service.

Leveringstid:
Vi forsøger altid at levere varen så hurtigt som muligt. Findes varen ikke på lager kan der dog forekomme ventetid. Kontakt os for at høre nærmere om leveringstid på udvalgte varer.

Leveringsbetingelser:
Sengestudiet kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre.

Gode råd ved levering:
Kontroller emballagen for skader og fejl inden du skriver under på fragtbrevet. Er du i tvivl om varen kan være skadet p.g.a. småfejl i emballagen, så kan du modtage varen med forbehold. (Dette skrives på fragtbrevet). Er emballagen/varen synligt medtaget skal du afvise den og lade fragtmanden tage den med retur.

Betaling:
Det er muligt at betale med Visa og MasterCard på www.sengestudiet.dk.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.sengestudiet.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.
24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato – gælder også brugte vare og skaffevare. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen.

Fortrolighedspolitik:
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
www.sengestudiet.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for www.sengestudiet.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.sengestudiet.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Sengestudiet’ egen beskrivelse.

Sengestudiet er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.sengestudiet.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

www.sengestudiet.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber www.sengestudiet.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.sengestudiet.dk det modtagne beløb efter at have modtaget varen retur i original emballage. Det påhviler køber at afholde udgifterne til fragten retur til SENGESTUDIET.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved ønske om returnering bedes du kontakte www.sengestudiet.dk for at aftale returneringen. Under alle omstændigheder skal benyttes pakkedistributører, hvor det er muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og i original emballage – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Som kunde hæfter du kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden brug, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art og egenskaber. I vores optik er det ikke nødvendigt at fjerne plastik og emballage fra varen for at fastslå art, egenskab og funktion. Du må gerne afprøve varen ved at ligge herpå med plastik på, men du må ikke tage produkterne i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet og returnering af varen kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er dog også afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private) – det gælder ikke varer købt og/eller afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Sengestudiet betaler de modtagne beløb, når de returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand samt i original emballage.

PriceRunner Købsgaranti
Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Få din Købsgaranti med PriceRunner i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

Hjemmesiden www.sengestudiet.dk drives af firmaet:
Sengestudiet, CVR nr: 20 28 19 44
TELEFON +45 75 61 61 41, Høegh Guldbergs Gade 9, 8700 Horsens

Forbehold for ændringer:
Sengestudiet forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk