Service

Det er gratis!

Hos Sengestudiet giver vi kunden mere end forventet!

  • Leverer sengen til døren – GRATIS!
  • Bærer sengen ind – GRATIS!
  • Installerer og monterer sengen – GRATIS!

 

Gælder Horsens og omegn.

 

Service ved levering

Vores chauffører/montører er erfarne folk, som har været ansat hos os i mange år. De sætter en ære i, at du som kunde er tilfreds, inden de går. Vi leverer overalt i landet og gratis i Horsens Kommune og omegn.

At give en god service er en grundlov hos Sengestudiet, derfor skaffer vi dig også gerne af med dine gamle madrasser. Vi vil gerne have, at din seng er opsat som du ønsker det, og vores chauffører sætter en ære i, at det hele er, som det skal være, inden de kører. Og de tager gerne dine gamle madrasser med, når de kører, når det er aftalt på forhånd. Kontakt os og hør mere om vores gode service.

Levering som ovenfor beskrevet sker på betingelse af, at kunden sørger for frie og farbare adgangsveje i.f.m. kundens bopæl. Du bør altså inden levering sikre dig, at der er fri og uhindret adgang til den endelige placering af produktet i din bolig, og sikre dig, at varen og montører frit kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende – og at leveringen uden ekstraordinær anstrengelse kan udføres af 2 personer.
Herudover skal kunden sørge for, at den gamle seng er båret ud af hjemmet inden afhentning.

Chauffør-montører

Peter H PetersenPeter

Peter H PetersenNicklas

Chauffør-montører

Peter H PetersenAndreas

Peter H PetersenJosva